Ηρεμία επικρατεί εδώ και λίγα λεπτά στο κέντρο της Αθήνας, μετά από ένταση που ξεκίνησε από το μεσημέρι. Ο λόγος ήταν η διπλή συγκέντρωση στο κέντρο της πρωτεύουσας, αφού από την μία πλευρά (πλατεία Ρηγίλλης στη Βασ. Σοφίας) πραγματοποίησαν συγκέντρωση για τα Ίμια μέλη της Χρυσής Αυγής, ενώ από την άλλη (πλατεία Συντάγματος) πραγματοποιούνταν αντιφασιστικό συλλαλητήριο. Σημειώνεται πως από χθες η αστυνομία είχε απαγορεύσει οι συγκεντρώσεις να μετατραπούν σε πορείες, για λόγους ασφαλείας, καθώς, αν οι δύο πλευρές είχαν συναντηθεί, θα προκαλούνταν σοβαρά επεισόδια.
Οι δρόμοι γύρω από την Πλατεία είχαν κλείσει (Αμαλίας, Βασ. Σοφίας, Σταδίου, Πανεπιστημίου), ενώ η αστυνομία προσπάθησε να απωθήσει τους διαδηλωτές από το Σύνταγμα προς το Μοναστηράκι. Αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν μικροεντάσεις με έναν διαδηλωτή να τραυματίζεται στο κεφάλι και να διακομίζεται στο νοσοκομείο "Γεννηματάς". Σύμφωνα με τους αυτόπτεις μάρτυρες, ο άνδρας τραυματίστηκε από χτύπημα με γκλομπ στο κεφάλι από αστυνομικό.
Στη συνέχεια έγιναν μικροεπεισόδια και στην πλατεία Μοναστηρακίου, με τους αστυνομικούς να πετούν κροτίδες και ορισμένους διαδηλωτές να σπεύδουν στον σταθμό του μετρό, όπου λίγο αργότερα μπήκαν ορισμένοι άνδρες των ΜΑΤ και προχώρησαν σε προσαγωγές. 
Πλέον, οι δρόμοι έχουν ανοίξει, όπως και οι σταθμοί Σύνταγμα και Ευαγγελισμός που ήταν κλειστοί για λόγους ασφαλείας. Πάντως, ακόμη πετούν ελικόπτερα πάνω από τους κεντρικούς δρόμους.