Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014

Μέχρι λιποθυμίες σε εκδήλωση του Τσίπρα!


Στα χνάρια του Σάκη Ρουβά ο Αλέξης ...

Στο Gazarte έκανε το Σάββατο βράδυ, το πρωτοχρονιάτικο πάρτι του ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι μόνο έκοψε την πίτα για να είναι καλότυχο το 2014 αλλά ο Α. Τσίπρας έδωσε και το «πράσινο φως» για την έναρξη του προεκλογικού αγώνα για τις δημοτικές εκλογές. Παρόντες όλοι οι βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος και λίγο μετά τις 10:30 στο δεύτερο όροφο του μοντέρνου πολύχωρου έγινε το αδιαχώρητο από τον κόσμο.

Μάλιστα σύμφωνα πληροφορίες η προσέλευση και η συμμετοχή των καλεσμένων ήταν τόση μεγάλη που την ώρα που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρας έκοβε την πίτα σημειώθηκαν δύο περιστατικά λιποθυμίας από την ασφυκτική ατμόσφαιρα… που τάραξαν το εορταστικό κλίμα. Οι βουλευτές αλλά και οι υποψήφιοι για τις αυτοδιοικητικές εκλογές διασκέδασαν και συζήτησαν σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς για τις εξελίξεις με τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας καθώς οι περισσότεροι δεν μπορούσαν να προσεγγίσουν το κέντρο. Τα ποτά έρεαν άφθονα και το φλουρί της πίτας έτυχε στην Κεντρική επιτροπή του κόμματος, ενώ όλοι αναφώνησαν, όταν το μεγάλο δώρο που κέρδισε ο τυχερός της κλήρωσης ήταν ένα ταξίδι στο Παρίσι… για το οποίο έσπευσαν εξηγήσουν πως «το ταξίδι στη Γαλλική πρωτεύουσα είναι για αφισοκόλληση ενόψει της υποψηφιότητας του Α. Τσίπρα για πρόεδρος της Κομισιόν με τη Ευρωπαϊκή Αριστερά δηλαδή αναψυχή και αφισοκόλληση να γεμίσει το Παρίσι με τις φωτογραφίες του προέδρου.»

Από τις παρουσίες που τράβηξαν την προσοχή ήταν η Α. Κατριβάνου με τις χορευτικές φιγούρες αλλά και οι Ε. Αγαθοπούλου και  Σ. Δριτσέλη με το κέφι τους. Ο υποψήφιος για το Δήμο της Αθήνας Γαβριήλ Σακελλαρίδης κάθισε για ώρα στο τραπέζι του Α. Τσίπρα όπου είχαν συζήτηση για το σχεδιασμό του δήμυο ενώ η υποψήφια Ρένα Δούρου για την Περιφέρεια Αττικής είχε μακροσκελέστατη συζήτηση με τον υποψήφιο για την Δυτική Ελλάδα  βουλευτή Αχαΐας Βασίλη Χατζηλάμπρου. Τα πηγαδάκια ήταν πολλά αποτελούμενα από τους   Βαγγέλη Αποστόλου, στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ  τη  βουλευτή Ηρώ Διώτη, τον Μιχάλη Κριτσωτάκη,  Όλγα Γεροβασίλη και την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου