Δευτέρα, 24 Μαρτίου 2014

Έκτακτο: Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος!

Έκτακτο: Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος
Αρκετά σοβαρή η κατάστασή του...

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο πήγε πριν από λίγες ώρες ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης ολοκλήρωσε χθες τις εμφανίσεις του στη Θεσσαλονίκη όπου είχε ανέβει η παράσταση «Sorry, I amGreek». Τις τελευταίες ημέρες ο Λάκης αισθανόταν ιδιαίτερα κουρασμένος, ενώ μάλιστα χθες, λίγο πριν την τελευταία παράσταση ανέβασε και πυρετό. Αποφάσισε όμως, να μην αναβάλει την παράσταση και μάλιστα κανείς από τους θεατές δεν κατάλαβε τι περνούσε ο Λάκης όση ώρα βρισκόταν πάνω στη σκηνή και κάνοντάς τους να γελούν.

Μετά το τέλος της παράστασης πήγε να ξεκουραστεί, έχοντας μάλιστα ανεβάσει υψηλό πυρετό. Σήμερα το πρωί, αισθανόμενος λίγο καλύτερα αποφάσισε να επιστρέψει οδικώς από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, ώστε να αρχίζει να ετοιμάζει το «Αλ τσαντίρι νιουζ» που πρόκειται να βγάλει την Τρίτη 1η Απριλίου από τη Μυτιλήνη. Φτάνοντας όμως, στην Αθήνα αισθανόταν πολύ κουρασμένος και είχε ανεβάσει πάλι υψηλό πυρετό.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες, οι συνεργάτες του τον μετέφεραν σε ιδιωτικό νοσοκομείο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πνευμονία και ξεκίνησαν αμέσως να του παρέχουν την απαιτούμενη θεραπευτική αγωγή, ενώ έκριναν απαραίτητο πως πρέπει να παραμείνει στο νοσοκομείο για παρακολούθηση. Έτσι, εδώ και λίγες ώρες, έχοντας στενούς συνεργάτες στο πλευρό του ο Λάκης Λαζόπουλος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, αλλά σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες η κατάστασή του έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, αν και είναι αρκετά σοβαρή και επιβάλλεται θεραπευτική αγωγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου