Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

«Το Ποτάμι» στην Ήπειρο

n



«Η Ελλάδα έχει ανάγκη τους κτηνοτρόφους, δεν έχει ανάγκη τις εισαγωγές»...


Ο επικεφαλής της κίνησης «Το Ποτάμι», Σταύρος Θεοδωράκης, αφίχθη στην Ήπειρο, δεύτερο σταθμό της περιοδείας του στην Ελλάδα ενόψει των Ευρωεκλογών. Ο κ. Θεοδωράκης επισκέφθηκε καταρχάς τους γαλακτοπαραγωγούς και συνομίλησε με τον αγελαδοτρόφο Μιχάλη Τζήμα και τον γεωπόνο Βασίλη Θεοδωράκη από τον συνεταιρισμό, οι οποίοι τους εξέθεσαν τα προβλήματα διάθεσης του γάλακτος.
Το βράδυ ο Σταύρος Θεοδωράκης θα πάει στα Γιάννενα όπου στις 20.00, στο Συνεδριακό Κέντρο «Φρόντζου Πολιτεία», θα συνομιλήσει με φίλουςκαι εθελοντές και θα απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων. Την Πέμπτη το πρωί, Το Ποτάμι θα βρεθεί στην Πρέβεζα. Περιμένουν τον κ. Θεοδωράκη νέοι αγρότες και κάτοικοι της περιοχής. Το απόγευμα στις 17.00 θα συναντήσει μέλη και φίλους του δραστήριου νεανικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Γλυκή-Ποταμιάς.
n

Το ταξίδι του Ποταμιού στην Ήπειρο θα κλείσει με τη συνάντηση που θα έχει ο Σταύρος Θεοδωράκης με φίλους και εθελοντές-αυτή τη φορά- στην παραλία της Ηγουμενίτσας, το βράδυ της Πέμπτης στις 20.00 στο Envy Cafe.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου