Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Στα... κάγκελα οι εργαζόμενοι του Ψυχιατρείου της Τρίπολης (VIDEO)


Έκτακτη γενική συνέλευση των εργαζομένων του ψυχιατρικού νοσοκομείου έγινε την Κυριακή στην Τρίπολη... 


Οι εργαζόμενοι είναι ανάστατοι αφού ψηφίζεται στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο στο οποίο συμπεριλαμβάνεται η διαθεσιμότητα των οδηγών των Νοσοκομείων και η μεταφορά τους στο ΕΚΑΒ.

Η Ευαγγελία Μαρινάκου η οποία είναι πρόεδρος εργαζομένων ψυχιατρικού νοσοκομείου Τρίπολης δήλωσε ότι «αυτό είναι τη αρχή του τέλους για το Ψυχιατρείου το οποίο θα απομονωθεί (αφού είναι εκτός πόλης) και θα κλείσει».

Εξήγησε ότι οι οδηγοί κάνουν μεταφορές ασθενών με βεβαρημένα προβλήματα, του φαρμακευτικού υλικό και τη μεταφορά τροφίμων σε ξενώνες της πόλης.





Οι εργαζόμενοι είπαν ότι θα κάνουν συνάντηση με τον Δήμαρχο Τρίπολης και θα ζητήσουν τη στήριξή του, για να μην κλείσει το Ψ.Ν.Τ. με αυτό τον απότομο τρόπο.

Οι οδηγοί θα περάσουν μαύρο Πάσχα αφού θα παραμείνουν επί ένα μήνα σε διαθεσιμότητα. Χαρακτηριστικά, ο οδηγός του Ψυχιατρείου Γιώργος Καδάς είπε ότι κάνουν πάνω από 100 χιλιόμετρα την ημέρα και ο κάθε οδηγός κάνει διπλοβάρδιες παράνομα από το πρωί μέχρι το βράδυ! Επιπλέον, εξέφρασε την αγωνία των οδηγών για το μέλλον, αν πράγματι ενταχθούν το ΕΚΑΒ, κάτω από ποίες προϋποθέσεις και γενικότερα υπογράμμισε ότι δεν ξέρουν τι θα τους ξημερώσει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου