Τετάρτη, 2 Απριλίου 2014

Mεταγραφές-στοπ στη Μπαρτσελόνα από FIFA


Η FIFA τιμώρησε τη Μπαρτσελόνα με απαγόρευση μεταγραφών στις δύο προσεχείς περιόδους! 

Η παγκόσμια ομοσπονδία πήρε την απόφαση, αφού διαπίστωσε παραβιάσεις των κανονισμών περί απόκτησης ξένων παικτών που δεν έχουν συμπληρώσει τα 18 τους χρόνια.

Η απόφαση αναφέρει: «Η Μπαρτσελόνα παραβίασε το άρθρο 19 των κανονισμών με την απόκτηση δέκα ανήλικων παικτών και έχει κάνει πολλές ακόμη παραβάσεις σε άλλες μεταγραφές. Η Πειθαρχική Επιτροπή της FIFA έκρινε τις συγκεκριμένες παραβάσεις σοβαρές και αποφάσισε να επιβάλει στο σύλλογο ποινή απαγόρευσης μεταγραφών εντός και εκτός συνόρων για τις δύο προσεχείς μεταγραφικές περιόδους, καθώς και να επιβάλει πρόστιμο 370.000 ευρώ. Επιπροσθέτως, ο σύλλογος έχει προθεσμία 90 ημερών για να συμμορφωθεί με τις διατάξεις για όλους τους ανήλικους ποδοσφαιριστές».

Τιμωρία επιβλήθηκε και στην ισπανική ομοσπονδία, αφού: «… παραβίασε το άρθρο 19 για τη μετακίνηση ανήλικων παικτών. Για το λόγο αυτό επιβάλλεται πρόστιμο 410.000 ευρώ και δίνεται προθεσμία ενός έτους για να εναρμονίσει τους κανονισμούς της με το υπάρχον σύστημα που ισχύει παγκοσμίως για τις μετακινήσεις ανήλικων ποδοσφαιριστών».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου