Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Τα Γιάννενα βρίσκονται κοντά σε νέο ρεκόρ!

Που και γιατί;

Ελάχιστες θέσεις απέμειναν πλέον για να συμπληρωθούν οι συμμετοχές στο Run Greece των Ιωαννίνων πoυ διεξάγεται την Κυριακή 11 Μαΐου με διοργανωτή τον ΣΕΓΑΣ και μεγάλο χορηγό την WIND κι όλα δείχνουν ότι ακόμη ένα μεγάλο ρεκόρ στη διοργάνωση είναι προ των πυλών.
Τελευταία ευκαιρία για τους καθυστερημένους ενδιαφερόμενους είναι το Σάββατο από τις 10 το πρωί ως τις 8 το απόγευμα στο Κέντρο εγγραφών του αγώνα στο Εθνικό στάδιο της πόλης «Ζωσιμάδες».

Το Run Greece «τρέχει» πάντως στο κλίμα των εκλογών και ενώνει τους αντίπαλους υποψηφίους για τις λίγες ώρες που θα διαρκέσει στην όμορφη πόλη της Ηπείρου . Τρανή απόδειξη η συμμετοχή στον αγώνα όλων των υποψηφίων δημάρχων για το δήμο της Πόλης συμπεριλαμβανομένου και του νυν Δημάρχου Φίλιππου Φίλιου. Στην γραμμή εκκίνησης δίπλα του θα βρεθούν και οι υποψήφιοι αντίπαλοί του για την δημαρχία Θωμάς Μπέγκας, Άρης Μπαρτζώκας και ο Βασίλης Χήτος.    
Η πόλη των Ιωαννίνων είναι η Τρίτη κατά σειρά φέτος που υποδέχεται το πολύχρωμο καραβάνι του Run Greece μετά τη Λάρισα και το Ηράκλειο της Κρήτης. Είναι όμως και η πόλη που κλείνει τον ανοιξιάτικο κύκλο της διοργάνωσης αφού το 4ο Run Greece θα διεξαχθεί φθινόπωρο πλέον , το Σεπτέμβριο στην Καστοριά με Αλεξανδρούπολη και Πάτρα να ακολουθούν για να ολοκληρώσουν τον κύκλο των πόλεων για το 2014.

Segas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου