Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Της... Καλλιρόης γίνεται στον ΛΑΟΣ!


Αναβρασμός στις τάξεις του δεξιού κόμματος…
Οι μαζικές αποχωρήσεις σπουδαίων στελεχών του ΛΑΟΣ δηλώνει ολοφάνερα την πλήρη αποσύνθεση του κόμματος μετά την αποχώρησή του από την συγκυβέρνηση.

Από τότε φαίνεται ο κόσμος να μην έχει συγχωρήσει τον Γιώργο Καρατζαφέρη και πλέον λίγοι είναι αυτοί που απέμειναν να τον υποστηρίζουν στα δύσκολα χρόνια του δεξιού κόμματος.

Συγκεκριμένα μετ τα σπουδαία «αντίο» των Βορίδη, Γεωργιάδη, Βελόπουλου κτλ., ήρθε και η αποχώρηση του γραμματέα οργανωτικού του ΛΑΟΣ, Σπύρου Λορεντζάτου, (πλέον πολιτεύεται με τον συνδυασμό ΑΝΕΛ) που θυμίζει σημάδια διάλυσης στο κτίριο της Καλλιρόης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του tamperamento, πολλά στελέχη έχουν κουραστεί με την καθίζηση του ΛΑΟΣ κι δεν είναι διατεθειμένα να συνεχίσουν κάτω από αυτές τις συνθήκες. Μάλιστα, ακούγεται εντόνως ότι αν δεν πάνε καλά στις ευρωεκλογές τότε ίσως είναι η τελευταία εκλογική αναμέτρηση, αν κι ο αρχηγός Γιώργος Καρατζαφέρης, κρατώντας με…  νύχια και δόντια Κ. Πλέυρη και Αϊβαλιώτη, «ντοπάρει» τα στελέχη για να παίξουν το τελευταίο χαρτί στις εθνικές εκλογές!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου