Παρασκευή 10 Οκτωβρίου 2014

Πρεμιέρα αυτή τη Κυριακή για την εκπομπή «ΖΟOΜΕ»


Επιστρέφει ανανεωμένη...

Η λαμπερή τηλεοπτική εκπομπή «ΖΟΟΜΕ» με την υπογραφή της Μαρίας Δημητρέλλη μεγαλώνει, αλλάζει σπίτι, συντελεστές κι έρχεται από την συχνότητα τουExtra Channel κάθε Κυριακή 23:00 με 24:00 να γίνει η αγαπημένη μας συνήθεια!

Το «ΖΟΟΜΕ» που μας κράτησε συντροφιά όλο το 2013 εντάχτηκε με μεγάλη επιτυχία για την νέα σεζόν στην οικογένεια του ομίλου του ΕΧΤRΑ.
Η Μαρία Δημητρέλλη με το χαρακτηριστικό της ταμπεραμέντο, για δεύτερη συνεχή χρονιά, θα βρίσκεται στο τιμόνι της εκπομπής γεμίζοντας με λάμψη τα κυριακάτικα βράδια μας. Μαζί της, αποτελώντας πια βασικό κομμάτι της εκπομπής, ο Θανάσης Μπίκας που σφυγμομετρά την επικαιρότητα της πόλης.

Η Εβίτα Ζαχαριάδου έρχεται να βάλει την δική της πινελιά χαράς, ενώ ο Δημήτρης Μαχαίρας μας εκπλήσσει σε ανατρεπτικό ρόλο. Επίσης, τον ουρανίσκο μας με υπέροχα εδέσματα θα απογειώσει ο διακεκριμένος σεφ Γιώργος Ξενουδάκης. Συνεντεύξεις επωνύμων θα επιμελούνται δημοσιογράφοι  από την ομάδα της εκπομπής.

«Zούμε την κάθε στιγμή» είναι το μότο της παρουσιάστριας και με όρεξη για όμορφα πράγματα για δεύτερη χρονιά, μας παρουσιάζει ένα μαγκαζίνο με λάμψη πολλών «αστέρων», συνεντεύξεις, και ποικίλα θέματα ομορφιάς, μαγειρικής, lifestyle που δίνουν νέα πνοή στην ψυχαγωγία.

Και αυτή την χρονιά ΖOYME την κάθε στιγμή μαζί!!!


Τα γυρίσματα της εκπομπής για δεύτερη σερί χρονιά θα φιλοξενούνται στο μοναδικό χώρο του BOWLING CENTER Πειραιά που αποτελεί και βασικό χορηγό της εκπομπής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου