Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γιατί έδιωξαν την Στάη από τον Alpha;


Πυρ και μανία στον σταθμό με την διάσημη παρουσιάστρια...

Με απόφαση της δίοικησης του τηλεοπτικού σταθμού μετά την ολοκλήρωση της μαραθώνιας εκλογικής εκπομπής του καναλιού, η Έλλη Στάη και ο Alpha "έλυσαν" την συνεργασία τους.

Σύμφωνα με παρασκηνιακές πληροφορίες, το κλίμα στις δυο πλευρές ήταν πολύ έντονο μετά την χαμηλή... πτήση κατά την περίοδο του δημοψηφίσματος. 

Αφορμή στην απόφαση του ιδιοκτήτη Δημήτρη Κοντομηνά, στάθηκε η προκλητική συμπεριφορά της Έλλης Στάη απέναντι στους καλεσμένους του πάνελ, η "σνομπ" συμεπριφορά, καθώς και οι κινήσεις του διευθυντή ειδήσεων Βασίλη Παπαδρόσου...
Tέλος στη συνεργασία της παρουσιάστριας Ελλης Στάη με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha του Δημήτρη Κοντομηνά. Η συνεργασία έλαβε τέλος από το βράδυ της Κυριακής με απόφαση της διοίκησης του σταθμού και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μαραθώνιας εκλογικής εκπομπής του καναλιού.

Ήδη, ο Πάνος Καμμένος εξέφρασε την ανησυχία του γιατί ο Βασίλης Παπαδρόσος και διευθυντής ειδήσεων του ALPHA επισκέφθηκε τα γραφεία της ΝΔ σε τόσο μια κρίσιμη στιγμή. Γεγονός που προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις για την γραμμή του καναλιού σε μια συγκυρία που οι Έλληνες πολίτες σιχτιρίζουν την ενημέρωση των ιδιωτικών καναλιών.

Έτσι, το... μέταλλο πλήρωσε πρωτίστως η Έλλη Στάη, αφού ο σταθμός δεν επιθυμεί την συνέχιση της συνεργασίας με την δημοσιογράφο ούτε σε επίπεδο παρουσίασης εκπομπής, αλλά ούτε και για συμμετοχή και σχολιασμό στο πλαίσιο έκτακτων πολιτικών εκπομπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου