Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

Έφαγε κράξιμο σε σούπερ-μάρκετ η Μπαλατσίνου


Απίστευτο σκηνικό μπροστά σε αρκετό κόσμο που περίμεναν στην ουρά...


Πρωταγωνίστρια σε φραστικό επεισόδιο έγινε το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής ηΤζένη Μπαλατσινού σε γνωστό σούπερ μάρκετ του Ψυχικού.

Την ώρα που οι υπόλοιποι πελάτες περίμεναν στην ουρά του τμήματος αλλαντικών έχοντας πάρει χαρτάκι προτεραιότητας, εμφανίστηκε το πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια. Πέρασε -σύμφωνα με μαρτυρίες- μπροστά απ' όλους και έδωσε στην υπάλληλο την παραγγελία της, αγνοώντας τους πελάτες που είχαν σχηματίσει ουρά.


Οπως ήταν επόμενο, ξέσπασαν διαμαρτυρίες, ωστόσο εκείνη συνέχιζε να μιλάει με την υπάλληλο ζητώντας συγκεκριμένα είδη.


Είστε απαράδεκτη!» της είπε μια εντυπωσιακή ξανθιά κυρία, που δεν κατόρθωσε να.. συγκρατήσει τον εκνευρισμό της.
- «Δεν περιμένω σε ουρά γιατί ο χώρος μού είναι οικείος» αντέτεινε εκείνη, προκαλώντας μεγάλη έκπληξη σε όσους παρακολουθούσαν αμήχανοι τον διάλογο.
- «Αν σας ήταν οικείος, θα ξέρατε ότι όλοι παίρνουμε χαρτάκι με αριθμούς» συνέχισε έξαλλη η κυρία.
- «Οχι εγώ» της απάντησε η Μπαλατσινού.


Προς έκπληξη όλων, η πρώην σύζυγος του Πέτρου Κωστόπουλου συνέχισε με τον ίδιο «αέρα» τα ψώνια της και στο τμήμα τυριών.


Αυτό πυροδότησε εκ νέου τον θυμό της πελάτισσας, που της είπε: «Είστε απαράδεκτη. Επειδή είστε η Μπαλατσινού μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε;» τη ρώτησε.


Μετά και τη δεύτερη αντιπαράθεση, η Τζένη Μπαλατσινού πλέον εκνευρίστηκε: «Είσαι ρατσίστρια. Κάποιοι σαν κι εσένα κατέστρεψαν την Ελλάδα» είπε στη γυναίκα. Για να λάβει αυτόματα την απάντηση: «Κάποιοι σαν κι εσάς οδήγησαν τη χώρα εδώ που είναι, επειδή νομίζετε πως μπορείτε να κάνετε ό,τι θέλετε».


Πηγή: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου