Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Προσπάθησε να πάρει άδεια οπλοφορίας με σουρωτήρι στο κεφάλι!

Προσπάθησε να πάρει άδεια οπλοφορίας με σουρωτήρι στο κεφάλι

Δήλωσε οπαδός της Εκκλησίας του Ιπτάμενου Μακαρονοτέρατος...
Με ένα σουρωτήρι στο κεφάλι επιχείρησε  30χρονος Αυστραλός οπαδός της Εκκλησίας του Ιπτάμενου Μακαρονοτέρατος να πάρει άδεια οπλοφορίας. 

Ο εκκεντρικός νεαρός φωτογραφήθηκε με το σουρωτήρι και στη συνέχεια υπεβλήθη σε ψυχιατρικά τεστ τα οποία πέρασε με επιτυχία.   

"Ο ψυχίατρος με ρώτησε αν  ακούω  φωνές, αν είχα κάνει χρήση ναρκωτικών και άλλα πράγματα για να διαπιστώσει την ψυχική μου κατάσταση", δήλωσε ο 30χρονος.   

Η επιτυχία του πάντως στις εξετάσεις δεν του δίνει απευθείας την άδεια οπλοφορίας αφού θα πρέπει να βγάλει καινούργια φωτογραφία, αυτή τη φορά χωρίς το σουρωτήρι για να του χορηγηθεί.   

«Ο νόμος ορίζει ότι μπορείς να φοράς ότι θες στο κεφάλι σου αρκεί να μην καλύπτεται το πρόσωπό σου» φέρεται να είπε  σύμφωνα με την «Mirror» ο 30χρονος, όμως δεν έπεισε τις αρχές.   

Εν τω μεταξύ πριν από λίγες ημέρες η αυστραλιανή υπηρεσία θρησκειών απέρριψε την αίτηση αναγνώρισης ως επίσημης θρησκείας, της Εκκλησίας του Ιπτάμενου Μακαρονοτέρατος, κρίνοντας ότι πρόκειται για ένα κίνημα που σατιρίζει τις επίσημες θρησκείες και κυρίως τον Δημιουργισμό.   

Στην Αυστραλία οι πιστοί του Μακαρονοτέρατος υπολογίζονται σε 450. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου