Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τα νησιά και το Ποτάμι «ροκανίζουν» την συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

Τι σκέφτονται στο Μέγαρο Μαξίμου για την τελική γραμμή της συμφωνίας;
Πήρε το πράσινο φως η ελληνική πρόταση προς τους εταίρους από το κυβερνητικό συμβούλιο που συνεδρίασε στο Μέγαρο Μαξίμου. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι ελληνικές προτάσεις θα σταλούν στην Κομισιόν το συντομότερο και πάντως πριν τα μεσάνυκτα, οπότε εκπνέει η προθεσμία που είχε τεθεί για την αποστολή τους.


Ωστόσο, ο Καμμένος ναι μεν συμφωνεί σε όλα, αλλά "βάζει πλάτη" για τον ΦΠΑ στα νησιά υποστηρίζοντας ότι δεν πρέπει να αλλάξει. Κάθετος ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ανάρτησε και ένα tweet που έγραφε: «Το θέμα ειδικού καθεστώτος των νησιών καλύπτεται από το Σύνταγμα άρθρο 101 και τη συνθήκη του Άμστερνταμ», έγραψε ο κ. Καμμένος.


Διαφορές φιλοσοφίας ανάμεσα σε ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
Ο Αλέξης Τσίπρας και η... παρέα του γνωρίζουν πολύ καλά τις ακραίες (ορισμένες φορές) δεξιές πεποιθήσεις του Πάνου Καμμένου με τα στελέη του ΣΥΡΙΖΑ να έρχονται αντιμέτωπα με τους ΑΝΕΛ.
Σίγουρα, ο Πάνος Καμμένος έχει βάλει πολλές φορές... νερό στο κρασί του (όπως ιθαγένεια) και προσπαθεί να μην ρήξει τις προσπάθειες της συγκυβέρνησης σε αυτό το κρίσιμο σημείο. Όμωςστα νησιά οι ΑΝΕΛ δεν κάνουν πίσω κι ούτε πρόκειται να το διαπραγματευθούν.

Σενάρια για Τσίπρα... Ποτάμι!
Έτσι, αυτά βλέπουν στο Μαξίμου και έχουν φτάσει σε σημείο να εξετάζουν την περίπτωση συγκυβέρνησης με τον Σταύρο Θεοδωράκη που πλέον οι απόψεις περί εντός Ευρώπης και βιώσιμης λύσης τείνουν ανάμεσα στα δυο "στρατόπεδα".
Ήρθε και η εφημερίδα "Bild" να επιβεβαιώσει τα ρεπορτάζ που θέλουν Τσίπρα και Θεοδωράκη να είναι σε συνεχή επαφή για τις εξελίξεις, αλλά και για τις αποφάσεις που πρέπει να παρθούν. 
Ενοχλημένος ο Καμμένος
Τα σενάρια περι Σταύρου κατέφθασαν στον Καμμένο που δεν μιλιέται με τον αρηγό του Ποταμιού με αποτέλεσμα να γίνεται πυρ και μανία με την παρασκηνιακή προσέγγιση των πραγμάτων από πλευρ Κουμουνδούρου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου