Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

Η Ελληνική Ορθόδοξη Kοινότητα του Λιντς δίπλα στους Έλληνες της Αγγλίας!

Σε φιλανθρωπικές δράσεις έχουν προχωρήσει λόγω των κλειστών τραπεζών...
Αναμφισβήτητα, οι επιπτώσεις των capital controls δεν επηρεάζουν μόνο τους Έλληνες πολίτες, αλλά και τους Έλληνες μετανάστες που ζουν σε διάφορα μήκη και μέρη του πλανήτη...

Συγκεκριμένα, οι κλειστές τράπεζες δυσκολεύουν τις συναλλαγές Ελλάδας-εξωτερικού με πολλούς ανθρώπους να βρίσκονται σε δυσμενή φάση δίχως να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους. Εκκλήσεις γίνονται μέσω των κοινωνικών δικτύων για δανεικά, ενώ πολλοί είναι αυτοί που δεν διστάζουν να χτυπήσουν την πόρτα ενός γείτονα.

Σε όλη αυτή την πρωτόγνωρη κατάσταση συμμετέχει με φιλανθρωπικό σκοπό η Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα του Λιντς που μέσω της σελίδας της στο facebook καλεί οποιονδήποτε Έλληνα στην Αγγλία έχει οικονομικό πρόβλημα να επικοινωνήσει έτσι ώστε να βρεθεί λύση. Μια φοβερή κίνηση από την εν λόγω κοινότητα που στηρίζει πάντα τους συνανθρώπους στις δύσκολες στιγμές.

Το μήνυμα-κάλεσμα της Ελληνικής Ορθόδοξης κοινότητας:

Δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα, αν κάποιοι συμπατριώτες μας που βρίσκονται στην Αγγλία αντιμετωπίζουν δυσκολίες και χρειάζονται βοήθεια, η Ελληνική κοινότητα είναι εδώ, έτοιμη να σας συμπαρασταθεί. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Είτε με μήνυμα μέσω αυτής της σελίδας, είτε με ημέιλ στον Γραμματέα της κοινότητας. (secretary@greekorthodoxcommunityleeds.org.uk)
Given what is currently going on in Greece, if any of our Greek compatriots who reside in England are facing difficulties and need help, the Greek Community is here for you. Do not hesitate to get in touch with us. Either by message via this page or by email to the Secretary (secretary@greekorthodoxcommunityleeds.org.uk).
Η επίσημη σελίδα:
https://www.facebook.com/YorkshireGreeks?fref=nf


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου