Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Πρώτο μπανάκι για τον Κώστα Καραμανλή (ΦΩΤΟ)


Στη Ραφήνα έριξε τις βουτιές του ο πρώην πρωθυπουργός

Προσφάτως, στο μνημόσυνο του Κωνσταντίνου Καραμανλή, είχε κάνει αίσθηση η παρουσία του που έδειχνε άκρως... καλοκαιρινή. Ο λόγος για τον Κώστα Καραμανλή του οποίου το... μαύρισμα είχε ζητηθεί αρκούντως.
Τελικά, αποδείχθηκε ότι ο πρώην πρωθυπουργός άρχισε νωρίς νωρίς τα θερινά μπάνια του.
Τη στιγμή που άπαντες οι πολιτικοί έχουν αποδυθεί σε έναν αγώνα δρόμου ενόψει της Αυτοδιοικητικές και ευρωπαϊκές εκλογές, ο Κώστας Καραμανλής αναζητεί λίγες στιγμές ιδιωτικής χαλάρωσης.
Το αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ ανήκει στη Realnews η οποία μάλιστα αναφέρει πως ο κ. Καραμανλής επέλεξε για το μπάνιο του την αγαπημένη του παραλία, κάτω από το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου που βρίσκεται κοντά στο σπίτι του.
Ο πρώην πρωθυπουργός προτιμά την παραλία κοντά στο σπίτι του στη Ραφήνα γιατί είναι δύσβατη και ερημική. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει η εφημερίδα φαίνεται ο πρώην πρωθυπουργός να κατεβαίνει το μονοπάτι προς την παραλία κρατώντας στα χέρια του τη γκλίτσα που του έκαναν δώρο χωρικοί της ορεινής Αρκαδίας, όταν πρόσφατα ταξίδεψε εκεί.
Οι άνδρες της ασφάλειάς του παρακολουθούσαν την... κίνηση διακριτική, ενώ ο πρώην πρωθυπουργός έπεσε στη θάλασσα και κολύμπησε για περίπου 45 λεπτά.
Σύμφωνα με την εφημερίδα, τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα ο Κώστας Καραμανλής κάνει πεζοπορία σε μονοπάτια δύσβατα, μακριά από τα... αδιάκριτα βλέμματα.
Την Κυριακή των εκλογών θα βρεθεί, χωρίς τη σύζυγό του Νατάσσα, στη Θεσσαλονίκη για να ψηφίσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου