Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Ποιος υποψήφιος πήγε για μπριζόλες;


Στιγμές χαλαρότητας για τον υποψήφιο…
 Δήμαρχο Αθηναίων του ΣΥΡΙΖΑ, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, που "τσίμπησε" κάτι μετά την τηλεμαχία με τον Γιώργο Καμίνη σε γνωστό στέκι της περιοχής της Πλατείας Προσκόπων μαζί με το επικοινωνιακό του επιτελείο - στην παρέα αργότερα προστέθηκε και ο εξ απορρήτων του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς.
Η κρισιμότητα των τελευταίων ημερών πριν από την ετυμηγορία της κάλπης δεν απέτρεψε τον υποψήφιο με τον ΣΥΡΙΖΑ για το Δήμο Αθηναίων, Γαβριήλ Σακελλαρίδη, να...ξεκλέψει μερικές στιγμές χαλάρωσης για να δειπνήσει με στενούς του συνεργάτες σε γνωστό στέκι της Πλατειας Προσκόπων αμέσως μετά την πρώτη τηλεμαχίας απέναντι στον Γιώργο Καμίνη.
Το τραπέζι κλείστηκε αμέσως μετά το τέλος των τηλεοπτικών υποχρεώσεων του κυρίου Γαβιηλίδη και η παρέα κατέφθασε στο εστιατόριο μετά τις 10 το βράδυ. Μόλις έγινε αντιληπτός από τους θαμώνες δεν ήταν λίγοι εκείνοι που πήγαν να τον χαιρετίσουν και να του ευχηθούν καλή επιτυχία στον προεκλογικό αγώνα του.
Ο ίδιος μίλησε με αρκετούς από αυτούς σημειώνοντας πως μένουν πλέον λίγα 24ωρα πριν από την αλήθεια των εκλογικών αποτελεσμάτων.
Το μενού περιείχε ποικιλία κρεατικών, πανσέτες και ριζότο μανιταριών, Ναξιώτικης προέλευσης, με την παρέα του κυρίου Σακελλαρίδη να συνοδεύει τα κρεατικά με κόκκινο κρασί και αργότερα με ρακή. Όσο η ώρα περνούσε η παρέα εμπλουτίστηκε από την άφιξη του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Παππά, ο οποίος κατέφθασε  λίγο πριν από τα μεσάνυχτα.

Ο κύριος Σακελλαρίδης τηρώντας τους τύπους εξήλθε του εστιατορίου για να καπνίσει, ενώ είχε και περίπου 20λεπτη κατ' ιδίαν συνομιλία με τον Νίκο Παππά απέναντι από το μαγαζί διευθετώντας τις τελευταίες λεπτομέρειες της τελικής ευθείας του προεκλογικού του αγώνα. Λίγο πριν από τη μία τα ξημερώματα χαιρέτισε την ομήγυρη και έφυγε από το μαγαζί, καθώς οι απαιτήσεις των τελευταίων ημερών της προεκλογικής εκστρατείας είναι αυξημένες και χρειάζεται ανάπαυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου