Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014

Ένταση σε συγκέντρωση της Ελιάς


Ένταση και τέσσερις προσαγωγές…

 σημειώθηκαν έξω από το Μουσείο Μπενάκι λίγο πριν αρχίσει η κεντρική ομιλία του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου στην προεκλογική συγκέντρωση της Ελιάς.
Ομάδα μικρομολογιούχων  άρχισαν να φωνάζουν κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, ενώ αυτός ανέβηκε στο βήμα και αμέσως η ομάδα ασφαλείας του χώρου τους έβγαλαν έξω από το αίθριο του Μουσείου.

Μια ομάδα των συγκεντρωμένων συνέχισε να φωνάζει συνθήματα κατά του προέδρου του ΠΑΣΟΚ καταλογίζοντάς του ότι εξαιτίας του έχασαν τις αποταμιεύσεις τους με το κούρεμα που υπέστησαν τα ομόλογά τους με το PSI.
Από την ένταση που προκλήθηκε σημειώθηκαν τέσσερις προσαγωγές.
Ο κ. Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφερόμενος στο περιστατικό χαρακτήρισε τέτοιες συμπεριφορές κατά τη διάρκεια προεκλογικών εκδηλώσεων «φασίζουσες».
Παραδέχθηκε ότι κάποιοι μικροομολογιούχοι αδικήθηκαν,  την περίοδο της παγκόσμιου εκβιασμού,  κάποιοι, όπως τόνισε για το γενικό καλό.

«Ζητάνε από εμένα τα ρέστα για την παρενέργεια» είπε ο κ. Βενιζέλος αναφερόμενος για την περίοδο που ήταν υπουργός Οικονομικών λέγοντας ότι την περίοδο εκείνη έκανε ότι μπορούσε για να γλυτώσει τη χώρα από τη χρεοκοπία.

1 σχόλιο: