Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015

Τα 10 ελληνικά νησιά για... singles

Τα 10 ελληνικά νησιά για... singles - Κεντρική ΕικόναΕκεί θα βρείτε το ταίρι σας!

Αν είστε μόνος ή μόνη, οργανώστε τις διακοπές σας σε ένα από τα νησιά - σύμβολα για singles!

Στα παρακάτω 10 ελληνικά νησιά οι νέες γνωριμίες δίνουν και παίρνουν:

Κουφονήσια
Το φλερτ ξεκινά στην παραλία Πλατιά Πούντα, και το βράδυ, χωρίς να καν να δώσεις ραντεβού, θα συναντηθείς στα χαλαρά μπαράκια απ' όπου περνάει όλο το νησί!
Σκιάθος
Η Σκιάθος δεν έχει χαρακτηριστεί τυχαία η Μύκονος των Σποράδων. Τα cocktails στις παραλίες Banana και Κουκουναριές και τα βλέμματα όλο υποσχέσεις το αποδεικνύουν!
Αντίπαρος
Η ερωτική ατμόσφαιρα είναι διάχυτη σε όλο το νησί, από την παραλία το μεσημεράκι, μέχρι την πλατεία του Αγ. Νικολάου όπου η πιο χύμα διάθεση επιβεβαιώνει ότι love is in the air! Στη ντίσκο La Luna θα δώσεις πιθανότατα και το πρώτο σου φιλί στο νησί.
Ικαρία
Όλες οι γνωριμίες γίνονται στα πανηγύρια του νησιού, στη Λαγκάδα, στις Ράχες και τις Βρακάδες. Μη χάσετε μάζωξη για μάζωξη, διότι εκεί, πάνω στον Ικαριώτικο θα ανταλλάξετε τις πρώτες ματιές, είναι σίγουρο!
Ίος
Ακόμα κι αν δεν είσαι party animal, αξίζουν τον κόπο λίγες μερούλες στο εν λόγω νησί, γιατί εκεί θα δείτε κοριτσοπαρέες και αντροπαρέες. Μην ξενυχτήσετε μέχρι πρωίας, άλλωστε δεν θα χρειαστεί, γιατί το "κονέ" θα έχει ήδη γίνει από το βράδυ! 
Χανιά
Στην Κρήτη γίνεται χαμός. Θέλεις φλερτ ντόπιο, Θέλεις ξενόφερτο; Υπάρχουν αγόρια για όλα τα γούστα. ΤαΧανιά είναι όσο μεγάλα χρειάζονται για να μη βαρεθείς και να μην πέσεις πάνω στους ίδιους ανθρώπους κάθε βράδυ. Η νυχτερινή ζωή ξεκινά από τα στέκια στης παλιάς πόλης των Χανίων, του Βενετσιάνικου λιμανιού και του παραθαλάσσιου Κουμ Καπί και συνεχίζει στην μεγάλη τουριστική περιοχή της Αγίας Μαρίνας και του Πλατανιά, μέχρι το ξημέρωμα.
Μύκονος
Κάνε ένα ταξίδι στο εξωτερικό και πες πως είσαι από την Ελλάδα. Το μόνο που θα ακούσεις είναι το ''Μύκονοοοοος''. Δεν υπάρχει πιο αναγνωρίσιμο μέρος από αυτό το νησί. Διαθέτει ανδρικό πληθυσμό για όλα τα γούστα και εσύ μπορείς να διαλέξεις προς τα που πρέπει να κινηθείς. Ζευγάρια πολλά δεν θα δεις οπότε το παιχνίδι θα είναι συνεχές. Η Χώρα της Μυκόνου κατά τη διάρκεια της νύχτας είναι ένα μέρος που ποτέ δεν κοιμάται.
Αγκίστρι
Μία ώρα από το λιμάνι του Πειραιά, το Αγκίστρι είναι έτοιμο να σε υποδεχθεί. Δεν είναι και Μύκονος αλλά άκου προσεκτικά. Το επιλέγουν αντροπαρέες για Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή. Το επιλέγουν όσοι αγαπούν τα θαλάσσια σπορ και την πεζοπορία οπότε ο τύπος που θα κυριαρχεί θα είναι ο αθλητικός. Η Σκάλα είναι η καρδιά της διασκέδασης.
Πάρος
Στο Punda Beach θα κάνει τη νύχτα μέρα. Από το Αιόλα, Barbarossa, Shark, Sante, Μπρίκι, μέχρι το Agosta Bar και το Κόσμος, όρεξη να 'χεις να τριγυρνάς. Η μπαρότσαρκα είναι η λέξη που θα χαρακτήριζε αυτό το νησί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου